Το Βιογραφικό του υποψηφίου Δ.Σ. Κώστα Χαρακλιά


Λάβαμε και κάνουμε ανάρτηση του βιογραφικού σημειώματος του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Χαρακλιά για τον Δήμο Αρταίων με τον συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη 

Πιστεύουμε ότι η ανάρτηση αυτή θα βοηθήσει τους αναγνώστες μας να γνωρίσουν το νέο αυτόν επιστήμονα, ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει στην επίλυση βασικών προβλημάτων του Δήμου Αρταίων, αλλά και παράλληλα να συμβάλει στην υλοποίηση μιας άλλης αντίληψης για την ανάπτυξη του διευρυμένου αυτού Δήμου.


ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1975 με γονείς τον ιατρό - πρώην Διευθυντή ΩΡΛ Κλινικής Νοσοκομείου Άρτας - Λεωνίδα Χαρακλιά και την οδοντίατρο Θεοδώρα Χαρακλιά το γένος Τζουβάρα. Μεγάλωσε στην οδό Μακρυγιάννη στο κέντρο της Άρτας.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Δημητρίου Κουφού - ελεύθερη επαγγελματία - (το γένος Μάνου) με καταγωγή από τα Πράμαντα και τον Βαθύκαμπο Άρτας. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, δύο μηνών

Αποφοίτησε από το 4ο Δημοτικό Σχολείο στο Ρολόι, στο 5ο Γυμνάσιο Άρτας στην Αγία Θεοδώρα και το 2ο Λύκειο Χαλανδρίου στην Αττική. Το 1998 απέκτησε το πτυχίο του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ από το Πολυτεχνείο Βουκουρεστίου Μετεκπαιδεύτηκε στις Δορυφορικές Τηλεπικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Surrey της Μεγάλης Βρετανίας καθώς και στο Marketing στις Τεχνικές Κατασκευές στο Πολυτεχνείο Βουκουρεστίου - Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Το 2011 έγινε κάτοχος Παιδαγωγικού Διπλώματος από την ΑΣΠΑΙΤΕ - ΕΠΠΑΙΚ Ιωαννίνων Υπηρέτησε τον Ελληνικό Στρατό ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός στο Όπλο του Μηχανικού (Μάιος 1999 - Απρίλιος 2001) με ειδικότητα στις Τηλεπικοινωνίες καθώς και με καθήκοντα Δαπανών και Συντήρησης Μονάδας - 4ο επιτελικό γραφείο.

Εχει εργαστεί ως Μηχανικός Παραγωγής και Συντήρησης αλλά και ως Μηχανικός Νέων Έργων και Υποδομών στον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, στην Εταιρεία Ελαφρών Μετάλλων (ΕΤΕΜ) στην εκμετάλλευση προϊόντων αλουμινίου.

Το 2008 ανέλαβε καθήκοντα μηχανικού επίβλεψης αλλά και υπευθύνου πωλήσεων Δυτικής & Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Χίου και Ρόδου για λογαριασμό της Ανώνυμης Βιομηχανικής και Τεχνικής Εταιρείας ΤΕΧΝΟΚΑΤ ΑΒΕΤΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι υπεύθυνος Μηχανικός Ανάπτυξης και Πωλήσεων προγραμμάτων - software - της εταιρείας IOLabs (Input - Output Labs) που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε Βιομηχανίες Έτοιμου Σκυροδέματος, Λατομεία και παρακολούθησης στόλων

Ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και παράλληλα εργάζεται και ως εκπαιδευτικός στους κλάδους Ηλεκτρολόγων και Πληροφορικής. Έχει διδάξει στο ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας με εργαστηριακό αντικείμενο - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ι, στα τμήματα Ηλεκτρολόγων του ΟΑΕΔ στην Άρτα καθώς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στον ελεύθερο του χρόνο ταξιδεύει και ασχολείται με τον αθλητισμό.

Μιλάει Αγγλικά, Ρουμανικά και Ιταλικά. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δήλωση για την υποψηφιότητά του

"Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ήρθε ύστερα απο πολύ και ώριμη σκέψη. 

Κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη "ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" με σκοπό να προσφέρω κι εγώ τις υπηρεσίες μου στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ!


Ευχαριστώ τον Χρήστο Τσιρογιάννη για τη μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω οτιδήποτε δυνατό ώστε αυτή η εμπιστοσύνη να μεταφραστεί σε ποιότητα υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας οι οποίες θα βελτιώνουν την καθημερινότητα τους καθώς και όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πόλη!"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης