Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Νικολάου


Με επίσημη δήλωσή του σήμερα Τετάρτη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολάου αποσύρει την υποψηφιότητα ως δημάρχου Δήμου Αρταίων με το συνδυασμό ΕΔΑ (Ενωτική Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση). 


Στη δήλωσή του αναφέρει συγκεκριμένα: «Την περασμένη Δευτέρα, 7 Απριλίου, είχαμε προγραμματίσει την παρουσίαση των πρώτων 62 υποψηφίων συμβούλων, του συνδυασμού μας «Ενωτική Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση» (ΕΔΑ).

Από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης αυτής της παρουσίας, δεκάδες συνδημότες, φίλοι και γνωστοί, επικοινώνησαν μαζί μας και μας μετέφεραν μηνύματα αισιοδοξίας, αλλά και απαισιοδοξίας.

Μηνύματα αισιοδοξίας, διότι πίστεψαν σε εμάς και αναγνώρισαν τις προθέσεις μας, για προσφορά στον τόπο με αγωνιστική διάθεση στήριξης του πολίτη, την αναβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και την αλλαγή αρνητικών δεδομένων στο Δήμο Αρταίων. Μηνύματα απαισιοδοξίας ως προς την επίτευξη του προαναφερόμενου στόχου, λόγω της πολυδιάσπασης, με την συμμετοχή τριών υποψηφίων δημάρχων προερχόμενων από την κεντροαριστερά.

Δίλημμα που έντονα και εύλογα μας προβλημάτιζε μέχρι την τελευταία στιγμή και πριν από την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων μας. Θα έπρεπε να επιμείνουμε στην υποψηφιότητά μας και «γαία πυρί μιχθήτω» ή να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων – όπως προαναφέραμε περιστάσεων; Επιλέξαμε το δεύτερο, με αίσθημα ευθύνης έναντι της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είμαστε όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα με κοινωνική κινητοποίηση από όποιο μετερίζι, κοντά στον απλό και ταλαιπωρημένο πολίτη, που βάλλεται από τα Μνημόνια και τους εκφραστές τους. Πρέπει άμεσα να διεκδικήσουμε διεξόδους από την πολύπλευρη και πολυδιάστατη κρίση. Να αγωνιστούμε για την ανάπτυξη και την προκοπή του τόπου μας, στεκόμενοι δίπλα στις ανάγκες και τα προβλήματα της νέας γενιάς.

Αυτό επιζητεί ο πολίτης σήμερα και μέσα από την Αυτοδιοίκηση. Ευχαριστώ εκείνους που με εμπιστεύθηκαν και συναποφασίσαμε την διεκδίκηση του Δήμου Αρταίων και από κοινού όμως καταλήξαμε και στην απόσυρση της υποψηφιότητάς μας, ως συνδυασμός».

taxydromosartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης