Με Καχριμάνη υποψήφιος ο Παύλος Βασιλείου


Ο Καθηγητής Παύλος Βασιλείου είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Άρτας με την Παράταξη Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη

Γεννήθηκε στα Λεπιανά Άρτας. Μεγάλωσε και πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στην Άρτα.


Μετά το Λύκειο, σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κατόπιν εργάστηκε για μεγάλο διάστημα στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, δίδαξε Μαθηματικά για πολλά χρόνια (περίπου 17) σε φροντιστήρια, βοηθώντας με επιτυχία πολλούς μαθητές να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και σε σχολές υψηλής ζήτησης.

Στη συνέχεια διορίστηκε μέσω γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ στο δημόσιο, με ειδικότητα Μαθηματικός. Μετά το διορισμό του, δίδαξε σε δημόσια σχολεία στην Καστοριά (Άργος Ορεστικό), στην Πρέβεζα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε σχολεία του νομού Άρτας.

Είναι μέλος, από το 1990, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Από το 2007 είναι ταμίας του παραρτήματος Άρτας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και ταυτόχρονα και διαχειριστής του ιστότοπου www.emeartas.gr. Παράλληλα, διατηρεί και δική του ιστοσελίδα μαθηματικού περιεχομένου (που περιέχει, ανάμεσα στα άλλα, άφθονο πρωτότυπο δικό του εκπαιδευτικό υλικό για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου) που φιλοξενείται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με τη διεύθυνση
http://users.sch.gr/pavvasile/.

Είναι παντρεμένος με  την Ευτυχία Παππά, και πατέρας δύο παιδιών, του Γιώργου 14 ετών και της Βασιλικής 12 ετών.

Ασχολείται εδώ και πολύν καιρό με τα κοινά. Στα πλαίσια του ενδιαφέροντος αυτού, ήταν για χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Λεπιανιτών Άρτας «Ο Άγιος Νικόλαος».

Επίσης τον ενδιαφέρει και ο αθλητισμός σε ερασιτεχνικό κυρίως επίπεδο. Από την αγάπη του γι’ αυτόν και τη διάθεσή του για προσφορά στο χώρο του αθλητισμού τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Αγίου Δημητρίου (Κυράτσα) με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ