Πιο αναποφάσιστος και από ψηφοφόρο ο καιρός


Βροχές το Μ. Σάββατο, βελτίωση ανήμερα το Πάσχα -Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Κυριακή του Πάσχα.


Σε ορισμένες περιοχές, δεν αποκλείονται και σποραδικές βροχές, ειδικά στα ορεινά. Η βελτίωση θα αρχίσει από τα βόρεια και θα επεκταθεί σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα. Αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πρόγνωση για το Μεγάλο Σάββατο 19-04-2014

Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και σταδιακή βελτίωση. Χιονιά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά μέχρι το μεσημέρι.
Νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο

 Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ πρόσκαιρες τοπικές βροχές ενδέχεται να σημειωθούν το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 19 στη δυτική Ελλάδα, 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως και 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – νοτιοδυτικά με ένταση έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα φτάσει μετά το μεσημέρι τα 6 με 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 5 έως 6 και πρόσκαιρα στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.
 



newsbeast.gr
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης