Πλήρωναν... χρυσάφι για 48 ώρες με πανέμορφα κορίτσια


Πλήρωναν... χρυσάφι για αχαλίνωτο σεξ με εγχώριες και Ευρωπαίες καλλονές! 

Σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας, επιχειρηματίες πρόσφεραν έως και 12.000 ευρώ (!) σε κύκλωμα μαστροπών προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά για 48 ώρες με δύο πανέμορφα κορίτσια τα οποία «εμπορευόταν» μέσω ίντερνετ! 



Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μέσω ροζ αγγελιών προωθούσε «πεταλούδες» διαφόρων εθνικοτήτων σε πελάτες που είχαν μεγάλη οικονομική επιφάνεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το κύκλωμα, που είχε έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά φέρεται ότι έκανε δουλειές σε ολόκληρη την Ευρώπη, πρόσφερε ερωτικές υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο και μάλιστα ανεξαρτήτως φύλου! Η... χάρη του έφτασε και στα Χανιά, όμως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων εντόπισαν την ηλεκτρονική αγγελία και επικοινώνησαν με τον ιστότοπο.

Μιλώντας με μία 35χρονη Γεωργιανή προσποιήθηκαν τους επιχειρηματίες και έκλεισαν ραντεβού στα Χανιά με κοπέλες που θα έφταναν αεροπορικώς από την Αθήνα. Η αμοιβή για συνεύρεση με τις δύο κοπέλες για 48 ώρες άγγιζε το ποσό των 12.000 ευρώ (!), με τη συμφωνία οι πελάτες να αναλάβουν να καλύψουν και τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης ύψους άλλων 1.000 ευρώ!

Το ραντεβού κλείστηκε και όταν οι δύο κοπέλες -μία 40χρονη Γεωργιανή και μία 20χρονη ομογενής από τη Ρωσία- έφτασαν στο αεροδρόμιο των Χανίων αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι αστυνομικοί-πελάτες τις παρέλαβαν και τις οδήγησαν σε μια βίλα όπου τους έδωσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Μόλις εκείνες τα παρέλαβαν, οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις τους. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη με την κατηγορία της μαστροπείας και η Γεωργιανή που είχε ηγετικό ρόλο και ωθούσε στην πορνεία τις γυναίκες, οι οποίες αργότερα αφέθηκαν ελεύθερες από τον εισαγγελέα.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να κρύβονται άλλα άτομα πίσω από την 35χρονη Γεωργιανή που φέρεται ως η αρχηγός, καθώς επίσης και να υπάρχουν κι άλλες γυναίκες τις οποίες εκμεταλλεύεται το κύκλωμα προωθώντας τις ως συνοδούς πολυτελείας.
madata.gr - Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης