Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 3ο Let's do it Greece


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά η συμμετοχή του Δήμου Αρταίων στη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού  Let's do it Greece  που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 6 Απριλίου και ώρα 10:30 , στο Παραλίμνιο Πάρκο. 


Από την πρώτη στιγμή  ο  Δήμος δήλωσε συμμετοχή  δείχνοντας την ευαισθητοποίηση του στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Άρτας και τους υπεύθυνους των σχολικών μονάδων, πολλοί εθελοντές, συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό και συνεργαστήκανε για ένα κοινό σκοπό.

Η συμμετοχή ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και  δείχνοντας στην πράξη το ενδιαφέρον των μαθητών κυρίως για το περιβάλλον.  Συγκεκριμένα συμμετείχαν  το 10οκαι 4ο Νηπιαγωγείο Άρτας, το 1ο , 2ο,3ο ,5ο   και 8ο Δημοτικό σχολείο  Άρτας, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου, ο Ερυθρός Σταυρός και πολλοί άλλοι  πολίτες.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι και οι γονείς τους ενώ την πρωτοβάθμια εκπαίδευση εκπροσώπησε ο υπεύθυνος των σχολικών δραστηριοτήτων κ.Ευάγγελος Αναγνώστου.
Από πλευράς του Δήμου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ . Βλάρας Γρηγόρης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά με την ευχή να είμαστε περισσότεροι.

Σε όλους τους εθελοντές μοιράστηκαν γάντια, σακούλες και νερό και μέσα σε λίγες ώρες όσοι συμμετείχαν συγκέντρωσαν αρκετά μεγάλο όγκο σκουπιδιών .
Ευχή όλων όσων συμμετείχαν ήταν η εθελοντική καμπάνια “Let’sdoit ” Greece να γίνει θεσμός και στην χώρα μας και να πραγματοποιούνται πάντα τέτοιες δράσεις, δείχνοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί θερμά την εταιρεία « Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε.» για τα νερά που προσέφερε στους δημότες που παραβρέθηκαν στον καθαρισμό.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης