ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη Αλβανός με 186 κιλά χασίς


Συνελήφθη 34χρονος έμπορος ναρκωτικών στο Σουλόπουλο Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του πάνω από -186- κιλά κάνναβης 

Νωρίς το πρωί σήμερα (21-04-2014), στο 30ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Σουλόπουλου), μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων...
 

...σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Αναλυτικότερα, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ και στα πίσω καθίσματα, -176- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -186- κιλών και -450- γραμμαρίων. 

Ο 34χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. 

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ