ΤΕΙ Ηπείρου: Δωρεάν σίτιση και συνδρομή στους Κύπριους φοιτητές


Λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Κύπρο, το ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε μέχρι τις διακοπές του Πάσχα να σιτίζονται δωρεάν στα εστιατόρια του Ιδρύματος όλοι οι Κύπριοι φοιτητές, ανεξαρτήτως εισοδήματος.


Επίσης η Συνέλευση του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε να εξετάσει τη δυνατότητα επείγουσας χρηματικής διευκόλυνσης των Κυπρίων φοιτητών, για την αντιμετώπιση των άμεσων βιοποριστικών τους αναγκών. Ακόμη διερευνάται η δυνατότητα για παροχή εκπαιδευτικών δανείων στους φοιτητές του Ιδρύματος, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία  βρίσκονται οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες. 

Ο Σύλλογος Κυπρίων Σπουδαστών Άρτας  για τις παραπάνω πρωτοβουλίες του ΤΕΙ Ηπείρου αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογος Κυπρίων Σπουδαστών Άρτας  ευχαριστεί θερμά το ίδρυμα που μας  συμπαραστέκεται τόσο με το θέμα της σίτισης όσο και με το ταμείο με το οποίο μας ευκολύνει οικονομικά, για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου οι οικογένειες μας έχουν να αντιμετωπίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα που δρομολογούνται σε βάρος μας και εμείς καταδικάζουμε τη συμφωνία του Ευρωγκρουπ. Επίσης θα θέλαμε να βοηθήσει το ίδρυμα και τους Έλληνες συμφοιτητές μας που αντιμετωπίζουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα».

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης