ΑΡΤΑ: ...Ο Ρουμάνος είχε περίεργα γούστα...


Έκανε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και συνελήφθη…

Δυστυχώς συνέβη κι αυτό! 41χρονος Ρουμάνος, περιφερόταν αρκετές ημέρες έξω απ’ το Δημοτικό Σχολείο Καλοβάτου και έκανε προσπάθεια να.. επιδείξει τα γεννητικά του όργανα, στους μικρούς μαθητές, κατά τρόπο προκλητικό.


Μητέρα μαθητή, που διέμενε δίπλα του, παρατήρησε τις περίεργες κινήσεις του Ρουμάνου και τον πλησίασε, ζητώντας εξηγήσεις, για το τι επιδιώκει με την παρουσία του στον περίβολο του σχολείου.

Αντί απάντησης ο Ρουμάνος, κατέβασε το παντελόνι του και της έκανε επίδειξη των γεννητικών οργάνων. Η μητέρα απ’ τον Καλόβατο ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και οι άνδρες του Τμήματος Περιφέρειας έδρασαν αμέσως…

Εντόπισαν τον Ρουμάνο, τον οποίο και συνέλαβαν. Κρατείται στο Τμήμα Περιφέρειας και αύριο το πρωί, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Άρτας.

Βεβαίως όσο γαργαλιστικό κι αν είναι το περιεχόμενο της είδησης, τόσους κινδύνους κρύβει! Δεν είναι αστείο πράγμα, οι μαθητές κάποιου σχολείου, να βγαίνουν για διάλειμμα και ν’ αντικρίζουν αυτό το θέαμα.

Ευτυχώς που συνελήφθη και φυσικά, η σύλληψη αυτή, μπορεί να είναι διδακτική και για άλλους επιδειξίες, οι οποίοι δεν θα μπορούν να βγάλουν προς τα έξω τα περίεργα γούστα τους…

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης