Χαμόγελα για την τουριστική αγορά


Δυναμικό ριμπάουντ θα παρουσιάσει η τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα φέτος εκτιμούν με δηλώσεις τους στο Reuters στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας.


Ο Ντέρτε Νόρντμπεκ του ινστιτούτου έρευνας της αγοράς Gfk τονίζει ότι οι κρατήσεις για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα από τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Ολλανδία αυξήθηκαν κατά 10%.

Σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 4 ταξιδιωτικό γραφείο της Γερμανίας Αlltours, οι κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα είχαν αυξηθεί φέτος κατά 30% μέχρι τις 5 Μαρτίου, πράγμα που αποτελεί καλό οιωνό για τη χώρα.

Το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της Ευρώπης, η TUI Travel, προβλέπει επίσης επιστροφή των τουριστών στην Ελλάδα, με τις κρατήσεις στο γραφείο της Γερμανίας να έχουν αυξηθεί 4%. Εκπρόσωπος της TUI υποστηρίζει ότι και οι κρατήσεις από τη Βρετανία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανίδα καγκελάριος A. Μέρκελ, η οποία εγκαινίασε την εμπορική έκθεση ΙΤΒ, κάλεσε τους επισκέπτες της έκθεσης να επισκεφτούν χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα όπως η Ελλάδα.

ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ