Αρσένης: Η κρίση θα βγάλει νέες ηγεσίες


Αιχμές για τη σημερινή πολιτική ηγεσία άφησε ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

«Aυτή η γενιά των πολιτικών δεν έχει περάσει από δοκιμασίες που να τους έχουν σφυρηλατήσει μία αγωνιστικότητα και μία αυτοπεποίθηση. 



Το "καλό παιδί" δεν είναι αυτό που υποτάσσεται στις εντολές της Μέρκελ. Καλός πολιτικός είναι αυτός που έχει τα κότσια και τη δύναμη να υπερασπιστεί τα ελληνικά συμφέροντα», υποστήριξε.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι η σημερινή κρίση είναι μία μεγάλη «μαμή» η οποία θα βγάλει νέες γενιές πολιτικών και νέες ηγεσίες. Η δοκιμασία αυτή, δήλωσε, θα αποτελέσει φυτώριο απ' όπου θα βγουν νέες ηγεσίες.

Όσον αφορά την κρίση και την αντιμετώπισή της, ο κ. Αρσένης σημείωσε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο. Συμβιβαστήκαμε με το θεριό και μας έφαγε, ανέφερε χαρακτηριστικά, θα έπρεπε να είχαμε πολυ πιο γρήγορα αντανακλαστικά».
Zougla.gr

Σχόλια

  1. Εάν λειτουργούσε η δικαιοσύνη σωστά, ο κύριος αυτός θα ήταν ισόβια στη φυλακή, γιά εσχάτη προδοσία. Ήταν βαρύτερο το αδίκημα του Παπαγεωργόπουλου από εκείνο του Αρσένη; Ο Αρσένης πρόδωσε την Ελλάδα. Δεν γράφω την πατρίδα του γιατί αμφιβάλλω αν την θεωρεί πατρίδα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης