ΠΗΓΕΣ: Αδιαχώρητο στις αποκριάτικες εκδηλώσεις


Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η αποκριάτικη εκδήλωση που οργάνωσε στις Πηγές η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας το βράδυ της Κυριακής 17/3/2013. 

Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού εκτός από τους ντόπιους, συμμετείχαν και ετεροδημότες από την Άρτα και την Αθήνα αλλά και κάτοικοι από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τετραφυλίας και της γειτονικής Αργιθέας. (Φώτο)


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Γαλλίκας, ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλείου, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και θρησκευτικών φορέων της περιοχής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζωντανή μουσική με λαϊκοδημοτικό συγκρότημα, δωρεάν χορό φαγητό και ποτό, ομιλίες φορέων, λαχειοφόρο αγορά, δρώμενα καρναβαλιστών κ..α.

Η Αδελφότητα Πηγιωτών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της αλλά και να ζητήσει συγγνώμη από όσους δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα παρά τις υπερπροσπάθειες των συντονιστών να προκύψει ένα απίστευτο και απρόσμενο χωροταξικό πρόβλημα.

Την Καθαρά Δευτέρα, παρά την έντονη βροχόπτωση, στην κεντρική πλατεία των Πηγών πραγματοποιήθηκαν τα κούλουμα, με παραδοσιακή φασολάδα, νηστίσιμα φαγητά και ποτό , όλα προσφορά της Αδελφότητας.

Παράλληλα υπήρξε δέσμευση από εκπροσώπους των φορέων για εμπλουτισμό και αναβάθμιση των εκδηλώσεων τα επόμενα χρόνια.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης