Συνεχίζεται η διανομή ρούχων στο Δήμο Αρταίων


Συνεχίζεται από το Δήμο Αρταίων η διανομή ρούχων, παιχνιδιών και υποδημάτων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η διανομή γίνεται κάθε Δευτέρα 10π.μ.-1μ.μ. επί της περιφερειακής οδού. 

Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν μέχρι σήμερα ήταν πολύ μεγάλες μετά και την προσφορά βοήθειας από το Δήμο Αθηναίων. 


«Από τη δραστηριότητα αυτή έχουν ωφεληθεί μέχρι σήμερα πολλές οικογένειες της πόλης της Άρτας και των γύρω χωριών» τόνισε η Αντιδήμαρχος Αρταίων κυρία Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε: «Δυστυχώς η προσέλευση ανθρώπων που έχουν ανάγκη ένδυσης είναι πολύ μεγάλη.

Η οικονομική κατάσταση έχει αγγίξει πολλές οικογένειες και στην περιοχή μας οι οποίες στερούνται ακόμη και το ρουχισμό τους. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν ότι η συλλογή των ειδών, όπως και η διανομή, γίνεται κάθε Δευτέρα 10π.μ.-1μ.μ. σε κτήριο της περιφερειακής οδού που χρησιμοποιείται γι’ αυτό το σκοπό.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για ρούχα, παιδικά, γυναικεία, ανδρικά τα οποία θα πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι απλόχερα πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν ρούχα για τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες και ιδιαίτερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, εμπορικά καταστήματα της πόλης μας που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο έδειξαν το ενδιαφέρον και την ευαισθησία τους, καθώς και τους απλούς πολίτες που με τη στάση τους επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί στις μέρες μας.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τους εθελοντές και το προσωπικό του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας που χωρίς τη βοήθειά τους η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Σε μια κοινωνία που πιέζεται εξαιρετικά από την κρίση, η ανάπτυξη δικτύων αλληλεγγύης είναι αυτή που μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ