Εκεί στον Δήμο Αρταίων ακούει κανείς;


Σε αναμμένα κάρβουνα είναι ήδη δεκάδες αθλητές/τριες και μαζί μ’ αυτούς γονείς και παράγοντες του υγρού στίβου της πόλης. 

 Αναγνώστης μας ενημερώνει ότι το Κολυμβητήριο στην Άρτα ήταν προγραμματισμένο να ξαναλειτουργήσει την 1η Απριλίου. 


Σύμφωνα πάντα με τον αναγνώστη μας η ημερομηνία που έχει οριστεί για την ξανά λειτουργία του δεν φαίνεται να ισχύει. «Μάθαμε -υποστηρίζει- σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο Δήμος το πάει στα μουλωχτά να «τραβήξει» την ημερομηνία του ανοίγματος» όπως επισημαίνει.

Θυμίζουμε ότι το κολυμβητήριο έκλεισε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012. Μάλιστα εκείνες τις ημέρες είχε έρθει το σχετικό κάλυμμα, αλλά αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε γιατί είχαν προλάβει να το κλείσουν.

Επίσης απ’ ότι διαπιστώσαμε μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή εργασία στην πισίνα, αλλά και στο περιβάλλοντα χώρο. 

Αν πραγματικά ισχύει η πληροφορία για αναστολή - παράταση της έναρξης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου, τότε το θέμα είναι πολύ σοβαρό για δεκάδες παιδιά τα οποία αθλούνταν και όχι μόνο σ' αυτή την πισίνα.

Φυσικά, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι αρμόδιοι του Δήμου Αρταίων είναι υποχρεωμένοι να πάρουν θέση πάνω σ'αυτό το θέμα το οποίο ήδη γενικά έχει προβληματίσει τους ενδιαφερόμενους. Ουσιαστικά εκείνοι οι οποίοι στην κυριολεξία έχουν το πρόβλημα είναι οι μικροί και όχι μόνο κολυμβητές.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης