Από την Άρτα ήταν ο Κων. Καρράς, ο άτυχος Έλληνας που εκτελέστηκε στη Νιγηρία;


Το όνομα του Έλληνα πολίτη, που πιάστηκε όμηρος και δολοφονήθηκε στη Νιγηρία, έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καρρά. Όπως τονίζεται η γνωστοποίηση του ονόματος γίνεται μετά από συνεννόηση με την οικογένεια του θύματος. (Βίντεο)


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ο άτυχος Κωνσταντίνος Καρράς είχε την καταγωγή του από την Άρτα.

 Παράλληλα χθες, κυκλοφόρησε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φαίνεται ότι δείχνει τα πτώματα πολλών από τους επτά ξένους ομήρους που η ισλαμιστική οργάνωση Ανσάρου έχει ανακοινώσει πως απήγαγε και σκότωσε στη Νιγηρία και στους οποίους περιλαμβάνεται και ο έλληνας πολίτης.

Στις 16 Φεβρουαρίου, δύο Λιβανέζοι, δύο Σύροι, ένας Έλληνας, ένας Ιταλός και ένας Βρετανός που εργάζονταν για τη λιβανέζικη κατασκευαστική εταιρείας Setraco είχαν απαχθεί σ' ένα εργοτάξιο στη βόρεια Νιγηρία.

Οι αρχές της Ιταλίας, της Βρετανίας και της Ελλάδας θεώρησαν την Κυριακή πως είναι πιθανό οι επτά όμηροι να είναι νεκροί, μετά την ανακοίνωση της εκτέλεσής τους από την Ανσάρου, μια πληροφορία η οποία αναμεταδόθηκε το Σάββατο από το SITE, το αμερικανικό δίκτυο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστότοπων.

 Η βόρεια Νιγηρία συχνά συγκλονίζεται από επιθέσεις που πραγματοποιούνται από ισλαμιστές και οι οποίες έχουν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε πολλές εκατοντάδες ανθρώπους. Το βίντεο φέρει στα αραβικά τον τίτλο: "Ο θάνατος επτά χριστιανών ομήρων στη Νιγηρία".

Δείτε αποσπάσματα από το βίντεο newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης