Ημερίδα για πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στο Βουργαρέλι Άρτας


Ημερίδα του Επιμελητηρίου Άρτας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου 2013, στις 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου του Δ.Κεντρικών Τζουμέρκων Άρτας. 


Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Παπάζογλου, η ημερίδα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο για τις υφιστάμενες όσο και για τις νέες επιχειρήσεις.

Η πρόσκληση έχει ως εξής: "Η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Άρτας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., σας προσκαλούν στην παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 και ώρα 12:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου του Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων στο Βουργαρέλι Άρτας.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίησης, Τουρισμού, Χονδρικού Εμπορίου και Υπηρεσιών. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

 Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης