Σάββατο στο Αμύντιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας


-Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV. Θα υπάρξει ανακοίνωση για μεταφορά των φιλάθλων από την Αναγέννηση

Στο Αμύνταιο της Φλώρινας θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ των γυναικών ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Αναγέννηση Άρτας, το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ.



Αυτό ανακοίνωσε η ΟΧΕ, αφού ο 27ος τελικός της διοργάνωσης κρίθηκε προτιμότερο να διεξαχθεί στην περιοχή που γεννήθηκε το άθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο 27ος τελικός του Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα σε ΟΦΝ Ιωνίας και Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμου Αμυνταίου.

 Το Αμύνταιο είναι ο γενέθλιος τόπος του αθλήματος στη χώρα μας και πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν 36 χρόνια από τις 13/2/1977, όταν στο προαύλιο του Γυμνασίου Αμυνταίου διεξήχθησαν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες."

Ο αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV. 

Σύντομα θα υπάρχει ανακοίνωση για τη μεταφορά των φιλάθλων της Αναγέννησης στο Αμύνταιο, καθώς και όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα. Πληροφορούμαστε από την ηλεκτρονική σελίδα του ethnos.gr ότι μεταφορά φιλάθλων θα οργανώσει και η Ν.Ιωνία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης