Κοπή πίτας και συνεστίαση του ΚΑΠΗ Άρτας


Κοπή πίτας και συνεστίαση ταυτόχρονα πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ Άρτας το μεσημέρι της Παρασκευής, 28 Φεβρουαρίου 2013, στο κέντρο «Μολώνης» στη Γέφυρα Άρτας. 


Η εκδήλωση έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης, η Αντιδήμαρχος κυρία Βίκυ Βασιλάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Γιώργος Γκόκας, το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο πίσω τα προβλήματα και να διασκεδάσουν.

Τόσο ο Δήμαρχος κ. Παπαλέξης όσο και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Δήμου που ήταν παρόντες ευχήθηκαν το 2013 να αποτελέσει μία καλή χρονιά για όλους, με υγεία και πολλές ευχάριστες στιγμές.

Ο κ. Παπαλέξης διαβεβαίωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ ότι παρά τις δυσκολίες που βιώνουν οι Δήμοι, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε δράση και κάθε ενέργεια που στοχεύει στην αναβάθμιση των ιατροκοινωνικών υπηρεσιών και του έργου του ΚΑΠΗ.

«Οι ηλικιωμένοι είναι ίσως ο πιο ισχυρός κρίκος που στηρίζει το θεσμό της οικογένειας. Είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, οι γιαγιάδες μας, οι παππούδες μας, που με την εμπειρία της ζωής, μας μεταγγίζουν τη δύναμη και τη σοφία τους, γι’ αυτό τους οφείλουμε κάθε σεβασμό, αγάπη και προσοχή» τόνισε ο κ. Παπαλέξης.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ