Η ακριβότερη μπύρα στον κόσμο!


Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα την ακριβότερη μπύρα στον κόσμο, που κοστίζει κάτι παραπάνω από 1.000 δολάρια το μπουκάλι. 


Σύμφωνα με τον Βέλγο, Master Sommelier, Mark Stroobandt, Η Vieille Bon Secours είναι μια σπάνια και απολύτως εξειδικευμένη μπύρα για εκλεκτικούς ουρανίσκους και μόνο.

Κυκλοφορεί από το 1995 σε περιορισμένο αριθμό από την βελγική εταιρεία Caulier, και οι λάτρεις της μπύρας μπορούν να την απολαύσουν σε δύο ποικιλίες: ξανθιά και σκούρα. Οι δύο ποικιλίες αυτές έχουν σύνθετη και καλά ισορροπημένη γεύση, έτσι ώστε η αλκοόλη - που υπολογίζεται στο 8% - να είναι ευδιάκριτη σε κάθε γουλιά.

Η «πολύτιμη» μπύρα ξεχωρίζει για την έντονη φρουτώδη γεύση βερίκοκου σε συνδυασμό με καραμέλα, ενώ πικάντικοι «τόνοι» γλυκάνισου και γλυκόριζας ολοκληρώνουν την απόλαυση.

Οι φανατικοί της μπύρας μπορούν να την απολαύσουν σε συγκεκριμένα εστιατόρια ή να την προμηθευτούν on-line από την εταιρεία. Και αν αναρωτιέστε για την ζήτηση που μπορεί να έχει ένα τέτοιο προϊόν σε καιρό κρίσης και μόνο η λίστα αναμονής για να την αποκτήσει κανείς είναι η απάντηση.
madata.gr
Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ