ΑΡΤΑ: Κλείνει για 1 μήνα ο δρόμος Ροδαυγή - Σουμέσι


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου που αφορά την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Ροδαυγή προς Σουμέσι: 


«Σας ενημερώνουμε ότι από την Υπηρεσία μας εκτελείται το έργο «Βελτίωση 4ης επαρχιακής οδού Άρτα-Ροδαυγή-γέφυρα Πλάκας (Τμήμα Ροδαυγή-Σουμέσι), Α’ Κλάδος: Ροδαυγή-Κακολάγκαδο», αναδόχου εταιρείας «ΗΛΙΟΧΩΡΑ ΑΕ». Επειδή στη ΧΘ 2+000 έως ΧΘ 2+040 (ΧΘ 0+000 η διασταύρωση της Ροδαυγής) συνέβη κατολίσθηση του εδάφους με αποτέλεσμα να καταστραφεί το οδόστρωμα σε όλο το πλάτος του, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, στο τμήμα Ροδαυγή προς Σουμέσι, για το χρονικό διάστημα από τις 04.03.2013 έως και τις 04.04.2013.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας μπορεί να γίνεται από τον δρόμο «Άρτα – Πέτα – Γωνιά – Ανεμορράχη – Καλλονή - Ράμια – Λεπιανά – Σκοτωμένο – Άγναντα».

Μαζί με το δελτίο τύπου εστάλη και σχεδιάγραμμα στο οποίο φαίνονται οι δρόμοι μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας της περιοχής, καθώς και οι θέσεις όπου θα τοποθετηθούν οι πληροφοριακές πινακίδες με την ένδειξη «ΔΡΟΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΑΥΓΗ».


Η αεροφωτογραφία της Ροδαυγής στη κεφαλή της ανάρτησης είναι του Γιώργου Τάτση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης