Η γυναίκα - φάντασμα της παραλιακής με δεκάδες θύματα


Kόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της γυναίκας-«φάντασμα» που εδώ και μερικούς μήνες εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες, ανάμεσά τους και επώνυμους Αθηναίους.
 

Ο λόγος για μια 40χρονη καλλονή και πρώην μοντέλο που έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των θυμάτων της, καθώς έχει «γδύσει» τις τσέπες ιδιοκτητών, αλλά και θαμώνων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην παραλιακή Λεωφόρο.

Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας τις άγνωστες πτυχές από τη δράση της γυναίκας-«φάντασμα», η οποία φροντίζει να εξαφανίζεται από προσώπου γης αμέσως μόλις ξαφρίσει τον «στόχο» της. Το σχέδιό της θα ζήλευαν ακόμη και οι πιο σκληρές θηλυκές συμμορίες του… πεζοδρομίου, γιατί εκείνη φροντίζει να κάνει τη «δουλειά» της αναίμακτα, αλλά και ύπουλα.

Το σατανικό της μυαλό θεώρησε ότι συνέλαβε το απόλυτο κόλπο για να κάνει «χρυσές» business, ξαλαφρώνοντας τα πορτοφόλια ευκατάστατων αντρών. Η εντυπωσιακή σαραντάχρονη, με τις καυτές καμπύλες, απλώνει το μακρύ της χέρι στο… παραδάκι χωρίς το θύμα της να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει!

Η γυναίκα-«δηλητήριο», η οποία κατά το παρελθόν είχε κάνει φωτογραφήσεις σε περιοδικά, αλλά και επιδείξεις ρούχων σε πασαρέλες, χρησιμοποιεί ως «πολιορκητικό κριό» τα ομολογουμένως πλούσια σωματικά της προσόντα ώστε να παίρνει δανεικά και… αγύριστα, ακόμα και επιταγές από θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην παραλιακή, οι οποίοι βέβαια διαθέτουν «βαρύ» πορτοφόλι.

Το κόλπο της εντυπωσιακής σαραντάρας με τις πλούσιες αναλογίες είναι απλό: διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα σε γνωστά νυχτερινά κέντρα των νοτίων προαστίων, εξυφαίνοντας παράλληλα τον ιστό της και περιμένοντας υπομονετικά το θύμα της.

Ενας από τους ανθρώπους που έπεσε προσφάτως θύμα της είναι και γνωστός ιδιοκτήτης μεγάλου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», η 40χρονη σεξοβόμβα συνοδευόμενη από μια φίλη της, εξίσου εντυπωσιακής ομορφιάς, πήγε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του συγκεκριμένου επιχειρηματία (πρόκειται για ένα από τα πλέον ιστορικά καταστήματα της παραλιακής) και έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστα.

Χρησιμοποιώντας ως «διαπιστευτήριά της» την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, κατάφερε να προκαλέσει την… ανδρική περιέργεια του επιχειρηματία, ο οποίος κάθισε στο τραπέζι της εντυπωσιακής σαραντάρας. 


Ετσι, ξεκίνησε η επαφή της με τον επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε αυτή η επαφή να γίνει πιο… στενή, κάτι που όμως δεν κατάφερε, καθώς τα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας χάθηκαν εν μία νυκτί, αφού πρώτα είχε «δαγκώσει» τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 40χρονη καλλονή, προφασιζόμενη σοβαρό πρόβλημα υγείας, ζήτησε από τον επιχειρηματία χρηματικό ποσό της τάξεως των 6.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας, ως ευαίσθητος άνθρωπος, έδωσε αμέσως τα χρήματα στη σέξι 40αρα, πιστεύοντας πως πράγματι υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας.

Δύο μέρες, όμως, μετά και προσπαθώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την «αετονύχισσα», ανακάλυψε πως ο αριθμός κινητού που του είχε δώσει δεν χρησιμοποιείται πια από κάποιο χρήστη. 


Στη συνέχεια πήγε στη διεύθυνση κατοικίας που του είχε δώσει η εντυπωσιακή σαραντάρα, για να διαπιστώσει έντρομος ότι στο σημείο δεν διαμένει κανένα πρώην μοντέλο. Αμέσως κατάλαβε πως τα χρήματά του είχαν κάνει «φτερά», με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. 

Εκεί άκουσε έκπληκτος πως κι άλλοι πολίτες, ακόμα και επώνυμοι, έχουν πέσει θύματα της γυναίκας-«φάντασμα», η οποία έφτασε στο σημείο να πάρει ακόμα και επιταγές από τους ανθρώπους που πίστεψαν πως μπορούν να κάνουν στενή παρέα μαζί της.

Επειτα και από αυτό το περιστατικό, στους θαμώνες στα κέντρα της παραλιακής λεωφόρου έχει γίνει κοινό μυστικό πια η «εργασία» της καυτής 40άρας, η οποία όμως έχει να εμφανιστεί στις μεγάλες πίστες εδώ κι έναν μήνα. 


Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, που την αναζητούν για να δώσει εξηγήσεις, ίσως η πονηρή και συνάμα εντυπωσιακή γυναίκα να κατάλαβε πως την αναζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελίες των θυμάτων της και μάλλον έχει αλλάξει στέκια, αναζητώντας νέους «στόχους».

 madata.gr
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ