Τραγωδία στο Συρράκο


Έρευνες για τον εντοπισμό νεαρού οδηγού

Επί ποδός βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου οι αρχές των Ιωαννίνων επικεντρώνοντας τις προσπάθειές τους στον εντοπισμό ενός νέου ανθρώπου που έπεσε σε χαράδρα, πηγαίνοντας προς το Συρράκο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατέληξε σε γκρεμό τριακοσίων μέτρων.

Από τις έρευνες που ξεκίνησαν λίγο ώρα μετά εντοπίστηκε το όχημα το οποίο έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνες, ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του οδηγού όχι όμως ο ίδιος.

Το σημείο είναι πολύ δύσβατο και οι επίγειες έρευνες σχεδόν αδύνατες.

Η Πολιτική Προστασία αναζητά συνδρομή από αέρα (ελικόπτερο) προκειμένου να εντοπίσει το νεαρό οδηγό.

Το όχημα μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα από λαμαρίνες και ήταν το πρώτο που εντόπισαν τα σωστικά συνεργεία που ξεκίνησαν τις έρευνες.

Ανάμεσα τις λαμαρίνες εντοπίστηκε το μπουφάν και τα παπούτσια του οδηγού.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ήταν πολύ δύσκολες και η έκκληση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου για αποστολή ελικοπτέρου σκόνταψαν στη γραφειοκρατία των Αθηνών.

Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, Αστυνομία και κάτοικοι της περιοχής κάτω μέσα από πολλές δυσκολίες αλλά και με κίνδυνο τη ζωή τους, ξεκίνησαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή την απόκρημνη χαράδρα.

Λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα εντόπισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα, περίπου 150 μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε καταλήξει το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός ο οποίος διατηρούσε κατάστημα στα Ιωάννινα είχε ξεκινήσει το πρωί για να πάει στο Συρράκο, από όπου κατάγονταν. Όμως το ταξίδι αυτό ήταν το τελευταίο του...

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ