ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Εκδόθηκε το φωτογραφικό λεύκωμα


Επετειακό Λεύκωμα και στιγμές από τα ιστορικά γεγονότα της Φιλιππιάδας καλύπτει το καλαίσθητο φωτογραφικό λεύκωμα που εκδόθηκε με αφορμή τα εκατό χρόνια, από την απελευθέρωση της πόλης με υλικό που ευγενικά χορηγήθηκε, από το πολεμικό μουσείο προς το Δήμο Ζηρού. (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ)


Τριάντα έξι σελίδες με φωτογραφίες σε ταξιδεύουν στα ιστορικά γεγονότα και σύμφωνα με την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Θεοδώρα Παπαϊωάνου – Ιατρού όλη η προσπάθεια πηγάζει από την πεποίθηση ότι η ιστορία δεν αποτελεί απλά μέρος της μνήμης των ανθρώπων αλλά χρήσιμο εφόδιο για την κατανόηση του παρόντος και εφαλτήριο για την κατάκτηση του μέλλοντος. 

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Δημήτρης Γιολδάσηςχαρακτηρίζει την έκδοση του λευκώματος, ως υποχρέωση στην Φιλιππιάδα και τονίζει «θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό όχι γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να μυρωθώ στο περιβάλλον της εποχής εκείνης αλλά γιατί είχα την ευκαιρία να είμαι δήμαρχος στο ξεκίνημα της νέας εκατονταετίας μιας εκατονταετίας που όπως και η προηγούμενη θα είναι γεμάτη από αγώνες σε όλα τα επίπεδα και δημιουργία. 

Δείτε το Λεύκωμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης