Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αρταίων

Kατά του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Μαζί και αύριο" Χρήστου Παπάζογλου

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Αρταίων, που αναφέρει τα εξής: «Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αρχαίων με έκπληξη ενημερώθηκε για τον τρόπο που αντιμετώπισε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Μαζί και αύριο» (και πρόεδρος του Επιμελητηρίου) κ. Παπάζογλου στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19-11-12, τους αγώνες των εργαζομένων που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά. 


Προσπάθησε στο λόγο του να κάμψει το ηθικό των εργαζομένων.Άραγε έτσι θα υπερασπιζόταν και τα συμφέροντα των εμποροβιοτεχνών; (που σημειωτέον είναι στο πλευρό μας).

 Ένα είναι σίγουρο… το μόνο που κατάφερε είναι να κάνει γνωστό σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αρταίων σε ποιο στρατόπεδο βρίσκεται και τι πρεσβεύει.

Στέκεται απέναντι στους εργαζόμενους προωθώντας τις αποφάσεις της άθλιας συγκυβέρνησης για χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στους ΟΤΑ, στηρίζει τις αποφάσεις εκείνων που οδηγούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πλήρη οικονομική κατάρρευση και με την απουσία του στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο όπου πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για την στήριξη των εργαζόμενων.

Τον προειδοποιούμε πως δεν θα βρει κανένα συμπαραστάτη, ούτε στους εργαζόμενους ούτε στους Δημότες. 

Γιατί η πολιτική που υπερασπίζεται και πιστά υπηρετεί πολύ σύντομα θα οδηγήσει στο χαράτσωμα των Δημοτών και στο ξεπούλημα των κοινωνικών δομών.Είμαστε λοιπόν εμείς αυτοί που υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και γι’ αυτό τους καλούμε να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ μαζί για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια. 

 Καταγγέλλουμε με κατηγορηματικό τρόπο τον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Παπάζογλου για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον καθαρό αγώνα των εργαζομένων.Τέτοιες ενέργειες και πρακτικές όχι μόνο δεν καταφέρνουν να χωρίσουν τους εργαζόμενους αλλά ατσαλώνουν τη θέληση τους να αντισταθούν. Γιατί γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι τους».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Νίκος Νικολάου και η Γραμματέας Αντουανέτα Κολοβού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης