Στη φάκα ο "ποντικός" των χρυσαφικών


- Κατηγορείται για κλοπές στο Μέτσοβο και την Ηγουμενίτσα 

 Δύο περιπτώσεις κλοπών, η μία σε χρυσοχοείο στο Μέτσοβο και η δεύτερη σε αντίστοιχο κατάστημα στην Ηγουμενίτσα, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της αστυνομίας. 


Δράστης και στις δύο περιπτώσεις είναι ένας 37χρονος Τρικαλινός, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για ανάλογες κλοπές σε χρυσοχοεία των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Πτολεμαΐδας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, προέκυψε ότι ο 37χρονος ημεδαπός διέπραξε επιπρόσθετα τις παρακάτω κλοπές: 

Την 15-06-2011 το μεσημέρι, ο 37χρονος εισήλθε σε χρυσοχοείο στην Ηγουμενίτσα και αφαίρεσε χρυσαφικά αξίας (20.000) ευρώ Την 30-01-2012 το μεσημέρι, ο 37χρονος εισήλθε σε χρυσοχοείο στο Μέτσοβο και αφαίρεσε χρυσαφικά αξίας (2.500) ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Μετσόβου δεν αφορά στην ένοπλη ληστεία που είχε γίνει σε χρυσοχοείο, αλλά σε προηγούμενη κλοπή σε άλλο κατάστημα. Από την αστυνομία ερευνάται η συμμετοχή του σε παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ