ΑΡΤΑ: Συγκεντρώθηκαν 9 χαρτοκιβώτια φάρμακα !!!


Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Orange Radio, του ΣΚΑΪ και του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Άρτας. 

Από το πρωί του Σαββάτου, στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα πολίτες, νέοι αλλά και μικρά παιδιά προσέρχονταν και άφηναν φάρμακα και υγειονομικό υλικό.


Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν και φαρμακοποιοί αλλά και μαθητές σχολείων που είχαν συγκεντρώσει φάρμακα από προηγούμενες μέρες στις τάξεις τους και τα φέρανε. 

Συνολικά συγκεντρώθηκαν από την όλη προσπάθεια 9 χαρτοκιβώτια με διάφορα φάρμακα, (περίπου 25 τσάντες σουπερ μάρκετ), τα οποία θα διαλεχτούν τις επόμενες μέρες από τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, θα ταξινομηθούν και θα διατεθούν σε συμπολίτες μας, διάφορους φορείς και ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη.


Σαν Orange Radio, για τη δράση μας αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια μας, το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλείου και φυσικά τις εθελόντριες του τμήματος.

Καταλήγοντας να αναφέρουμε ότι όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν το Σάββατο να φέρουν τα φάρμακά τους, μπορούν καθημερινά να τα πάνε στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού γιατί οι ανάγκες των συνανθρώπων μας δυστυχώς δεν τελειώνουν με μια δράση. 

Στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνονται καθημερινά εκτός από φάρμακα και τρόφιμα, παιχνίδια βιβλία ρούχα και παπούτσια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης