ΑΡΤΑ: Αρχίζει αύριο το 2ήμερο φεστιβάλ της ΕΨΕΠ


Το οικοτροφείο  ΑΙΟΛΟΣ  της Αστικής μη Κερδοσκοπικής  Εταιρείας Ε.Ψ.Ε.Π  που στεγάζεται στα Αμπέλια  Αμμοτόπου  πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  Φεστιβάλ  αφιερωμένο  στην Ψυχική Υγεία, για την φετινή  χρονιά η αναφορά μας είναι  ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. 


Το Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μακρυγιάννης» στην Άρτα το Σάββατο  και την Κυριακή 10 και 11 Νοεμβρίου 2012. Δύο μέρες αφιερωμένες στην Μουσική το Χορό το Θέατρο και το Παιχνίδι φυσικά!!!!! 

Την Κυριακή  11  Νοεμβρίου 10:00 π.μ  ελάτε να ποδηλατήσουμε για την ψυχική υγεία στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Δημητρίου.
 

Καθ΄όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί  έκθεση με δημιουργίες των ενοίκων και προσωπικού του Οικοτροφείου ΑΙΟΛΟΣ καθώς και με την συνεργασία των κοινωνικών επιστημόνων του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας της Ε.Ψ.Ε.Π. με την υπεύθυνη καθοδήγηση και επίβλεψη της Κας Σουρή Αναστασίας.
 

Το Φεστιβάλ «ΤΕΧΝΕΣ και ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ προσεγγίζει καλλιτεχνικά και επιστημονικά τις  σύγχρονες μορφές τέχνης που μπορούν να εξερευνηθούν με ένα σύνολο αισθήσεων  και ταυτόχρονα μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και στην προσβασιμότητα νέων ομάδων κοινού στον πολιτισμό.
 

Το Φεστιβάλ τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Αρταίων.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ