ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθη ένας 26χρονος τσαντάκιας


Οδηγώντας ποδήλατο, αφαιρούσε τσάντες από ηλικιωμένες γυναίκες 

Συνελήφθη χθες (24-11-2012) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών. 


Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην οδό Αβέρωφ στην πόλη της Πρέβεζας, ο 26χρονος οδηγώντας ποδήλατο, αφαίρεσε από την κατοχή 80χρονης που κινούνταν πεζή μια τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό. 

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από διερχόμενο οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος τον καταδίωξε και τον ακινητοποίησε ενώ στη συνέχεια, ο 26χρονος συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 26χρονος την προηγούμενη μέρα επιβαίνοντας πάλι σε ποδήλατο είχε προσεγγίσει 79χρονη γυναίκα, την ώρα που περπατούσε σε δρόμο της Πρέβεζας και της απέσπασε αιφνιδιαστικά την τσάντα της. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας και ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ