Φύλαξη των ΜΑΤ επί 24ώρου βάσεως της "ΔΩΔΩΝΗΣ"


Γιατί μια ιδιωτική πλέον επιχείρηση να φυλάσσεται με χρήματα των φορολογουμένων;

Την ώρα που η κυβέρνηση καταργεί τη συνοδεία αστυνομικών σε βουλευτές,ευρωβουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους και τη στιγμή που από τα αστυνομικά κενά στα Γιάννενα είναι μεγάλα... 


...καθώς πολλοί αστυνομικοί έχουν αποσπαστεί στα σύνορα της Θράκης, με εντολή του υπουργείου προστασίας του πολίτη μια διμοιρία των ΜΑΤ στα Γιάννενα φυλάει 24 ώρες το 24ωρο μια ιδιωτική βιομηχανία όπως είναι η Γαλακτοβιομηχανία "ΔΩΔΩΝΗ". 

Με απλά λόγια, με χρήματα των φορολογουμένων φρουρείται μια ιδιωτική επιχείρηση!!! Τι άλλον θα δούμε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου που έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς ως... "σεκιουριτάδες". 

Θα πρέπει εδώ να κάνουμε αναφορά σε πρόσφατη ανάρτησή μας που σχετιζόταν με τα λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. που ήταν μόνιμα αραγμένα 24 ώρες το 24ωρο κολλητά στο κτίριο των ΕΛΤΑ απέναντι απο το μέγαρο της Αστυνομίας. 

Όπως θα θυμόσαστε, σε αυτά ήταν μόνιμα αραχτοί,χειμώνα-καλοκαίρι, με ένα φραπέ στα χέρια περίπου 50 αστυνομικοί που συγκροτούσαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίοι ακόμη και όταν δεν βρίσκονταν σε κάποια επιχείρηση ήταν υποχρεωμένοι να... σταθμεύουν εκεί και όχι να προσφέρουν στις μάχιμες αστυνομικές υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκουν. 

Ευτυχώς που ο νέος Αστυνομικός διευθυντής κ. Ανδρέας Παπιγκιώτης αντιλήφθηκε έγκαιρα αυτή την άσκοπη σπατάλη πολύτιμων αστυνομικών εργατοωρών και διόρθωσε τα κακώς κείμενα του προκατόχου του. 

Έχοντας λοιπόν ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή στελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών στην περιοχή, αναδιάρθρωσε το προσωπικό,ρίχνοντας βάρος στη φύλαξη του πολίτη και όχι στη νυχθημερόν φύλαξη των ΕΛΤΑ στην 28ης Οκτωβρίου με δύναμη 50 πάνοπλων αστυνομικών!!! 

Έτσι λοιπόν όταν η παρουσία των διμοιριών των ΜΑΤ δεν είναι αναγκαία, 50 επιπλέον αστυνομικοί βρίσκονται στις θέσεις τους, δηλαδή στο πλευρό του πολίτη. Όλα αυτά θα συμβούν εφόσον η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν δημιουργήσει νέες διμοιρίες του... "φραπέ" έξω από τη "ΔΩΔΩΝΗ".

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ