Αρχίζει σήμερα η 2η ημερίδα στο Cellino San Marco

Οι Δήμαρχοι Cellino San Marco και Κεντρικών Τζουμέρκων στη πρώτη ημερίδα που έγινε με επιτυχία στο Βουργαρέλι στις 21 Οκτωβρίου 2012

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ/ MUSIC BOX, ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων έχει προγραμματίσει από σήμερα τριήμερη επίσκεψη εργασίας στον Ιταλικό Δήμο Cellino San Marco 24, 25 & 26 Νοεμβρίου 2012. 


Πιο ειδικά, στις 24 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα παρουσίασης του έργου στο Δήμο Cellino San Marco, ενώ στις 25 και 26 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα μία διήμερη συντονιστική συνάντηση, όπου θα συζητηθούν τεχνικά θέματα υλοποίησης του έργου. 

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων έχει κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή στην εν λόγω επίσκεψη εκπροσώπων τοπικών φορέων και μεμονωμένων ατόμων (μουσικών κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων. 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους θα παρουσιάσουν ειδικά θέματα για την περιοχή και τη μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων στο πλαίσιο της ημερίδας, καθώς και θα διατυπώσουν τις προτάσεις τους για τον καλύτερο σχεδιασμό του έργου στο πλαίσιο της συντονιστικής συνάντησης. 

Ειδικότερα, έχει αποφασιστεί η συμμετοχή 8 ατόμων: - 3 εκπροσώπων τοπικών φορέων - 5 μεμονωμένων ατόμων (μουσικών, δασκάλων μουσικής, χορού κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων 

Η μετακίνηση (ακτοπλοϊκώς), η διαμονή και η διατροφή των 8 ατόμων στην Ιταλία θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του έργου.

Σημειώνουμε ότι η συμμετοχή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στη 2η Συντονιστική Συνάντηση και την Ημερίδα Έναρξης που διοργανώνονται από το Δήμο Cellino San Marco (Εταίρος 2) στο πλαίσιο του έργου ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ/ MUSIC BOX συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013.


Διαβάστε περισσότερα: http://aetostz.blogspot.gr/2012/10/blog-post_23.html 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης