Ο Β.Παππάς θα τραγουδίσει για τον Άραχθο...


Ο Βασίλης Παππάς θα είναι στη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του Σαββάτου ενάντια στο φράγμα του Αγ. Νικολάου με τον διεθνούς φήμης κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα.


Όπως είναι γνωστό το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και από ώρα 9 το βράδυ, δίπλα στον Άραχθο κάτω από τη Γέφυρα Τζαρή με ελευθέρα την είσοδο θα πραγματοποιηθεί η συναυλία διαμαρτυρίας για το φράγμα Αγίου Νικολάου, με τον γενικό τίτλο "Τραγουδάμε για τον Άραχθο".

Με τη σημερινή ανάρτηση ο "ΑΕΤΟΣ" θέλει να ξεκαθαρίζει ότι ματαιώθηκε μόνο η συναυλία του Βασίλη Παππά, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει την επόμενη ημέρα Κυριακή 12 Αυγούστου στο Αράχθειο Θέατρο Παλαιοχωρίου Σκούπας Άρτας, με τίτλο «Ένα μουσικό ταξίδι στην Μεσόγειο».

Στην εκδήλωση της Γέφυρας Τζαρή του Σαββάτου "Τραγουδάμε για τον Άραχθο", διοργανωτές είναι οι Δήμοι : Αρταίων, Κεντρικών Τζουμέρκων και Βόρειων Τζουμέρκων, η Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, ο Σύλλογος Προστασίας Αράχθου, η Ι.Λ.Ε.Τ., ο πολιτιστικός Σύλλογος Κρυονερίου και όλα τα κινήματα ενεργών πολιτών της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι διοργανώνουν αυτή τη Συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο φράγμα του Αγ. Νικολάου.

Στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι: "Διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για να μείνει το ποτάμι μας καθαρό, χωρίς φράγματα, χωρίς λασπολίμνες με ύδατα αναψυχής για εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Το κίνημα κατά του φράγματος είναι πάντα ενεργό και χαμένοι αγώνες είναι μόνο αυτοί που δε γίνονται".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης