Κέντρο Μεταναστών των στρατόπεδο της Άρτας;


Το σχέδιο για τη δημιουργία Κέντρου Φύλαξης Μεταναστών στην Κόνιτσα, το οποίο είχε συμφωνηθεί μεταξύ των αρχών του Νομού Ιωαννίνων και της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φαίνεται να μπαίνει στο συρτάρι.


Κι αυτό γιατί η σημερινή ηγεσία του Υπουργείου έχει διαφορετικές απόψεις και ετοιμάζεται να ρίξει μια νέα βόμβα στην Ήπειρο.

Έτσι ο Υπουργός Νικόλαος Δένδιας ο οποίος αποφάσισε εν μία νυχτί την μετακίνηση 500 αστυνομικών από την περιοχή μας στην Θράκη, ξεγυμνώνοντας ουσιαστικά τις Αστυνομικές Διευθύνσεις ειδικά σε Ιωάννινα και Θεσπρωτία, τώρα ετοιμάζεται να ανακοινώσει την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Φύλαξης Μεταναστών στην Άρτα.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάτω από την πίεση που δημιούργησε η δική του προχειρότητα στοχεύει να μετατρέψει το ΚΕΝ Άρτας σε Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το στρατόπεδο το οποίο ακόμη δεν έχει απαντήσει.
Μία τέτοια εξέλιξη αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Άρτα καθώς το στρατόπεδο εντός του αστικού ιστού της Άρτας και σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και σχολικά συγκροτήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα αρμόδια υπουργεία βολιδοσκοπούνται οι τοπικοί φορείς, οι οποίοι βέβαια αναμένεται να αντιδράσουν πολύ έντονα. Από την στιγμή μάλιστα που Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση και Υπουργείο είχαν συμφωνήσει στη λύση της Κόνιτσας μοιάζει το λιγότερο πραξικοπηματική η πρωτοβουλία Δένδια!

epiruspost.gr

Σχόλια

  1. Αν καθόμαστε ετσι και τα δεχόμαστε χωρις καμια αντιδραση θα μας κανουν και χειροτερα.. Μηπως ηρθε η ωρα να ξυπνησει και η Άρτα;; Αντε γιατι διαφορετικά θα μας έρθει απότομη η αλλαγή και δε θα ειναι καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ