ΑΡΤΑ: Συνεχίζεται το πρόγραμμα πλυσίματος των κάδων


Συνεχίζεται από την Υπηρεσία Καθαριότητας το πρόγραμμα πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Αρταίων. 


Με αφορμή την υλοποίηση του προγράμματος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θεόδωρος Γκούβας ανέφερε τα εξής: 

«Το πρόγραμμα πλύσης – απολύμανσης των κάδων ξεκίνησε και θα συνεχιστεί σε όλο το Δήμο. Τούτο εφαρμόζεται σε τακτική βάση εξασφαλίζοντας συνθήκες υγιεινής για τους κατοίκους, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο που η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων και έντονων δυσοσμιών. 

Υπόψη οι κάδοι στο διευρυμένο Δήμο Αρταίων είναι περίπου 2.500 με 2.600 και θα πρέπει να τους πλύνουμε όλους. Το πρόγραμμα συνεχίζεται στο κέντρο και τις αμέσως επόμενες μέρες θα επεκταθεί και περιφερειακά στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας. Εκτιμώ ότι μέσα στον Αύγουστο θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. 

Φυσικά το απορριμματοφόρο του πλυσίματος είναι ένα στο Δήμο και οι δημότες θα πρέπει να ξέρουν ότι η διαδικασία δεν θα σταματήσει και θ’ αρχίσει πάλι από το κέντρο. Στα ευαίσθητα σημεία της πόλης όπως είναι τα Ψαροπλιά και η λαϊκή αγορά το πλύσιμο των κάδων γίνεται πιο τακτικά και έτσι πρέπει. Το πρόβλημά μας ήταν ότι δεν είχαμε την επάνδρωση που έπρεπε έτσι ώστε να ανταποκριθούμε σ’ αυτή την απαίτηση των δημοτών. 

Τώρα με τους 12 υπαλλήλους που πήραμε με δίμηνες συμβάσεις μπορούμε και θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα για τους επόμενους δύο μήνες. Στη συνέχεια θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία. Εκ μέρους της Υπηρεσίας μας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες. Παρακαλούμε για άλλη μια φορά τους δημότες να τοποθετούν τις σακούλες με τα σκουπίδια δεμένες μέσα στους κάδους των απορριμμάτων, αν είναι δυνατόν τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, πριν γίνει η αποκομιδή».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης