Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στους Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες


Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου (στο διπλό ελαφρό σκιφ)... 


...και της τέταρτης θέσης από τους Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη, Στέργιο Παπαχρήστου και Γιάννη Χρήστου (στην τετράκωπο), ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης (το Σάββατο 4 Αυγούστου) προέβη στην παρακάτω δήλωση:

" Θέλω να συγχαρώ τους Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη, καθώς και τους συναθλητές τους, για τις μεγάλες επιτυχίες που είχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 

Μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία, στέλνοντας προς όλους -και ιδιαίτερα στη νεολαία -το μήνυμα ότι η συστηματική προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή στο τέλος έχουν απτά αποτελέσματα και επιβραβεύονται.
 

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι προπονητές τους, οι Όμιλοι στους οποίους ανήκουν και βεβαίως οι γονείς τους, που όλα αυτά τα χρόνια τους συμπαραστέκονται και συνδράμουν τις προσπάθειές τους. Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή ημέρα, είναι η απαρχή μιας νέας λαμπρής περιόδου για την Κωπηλασία και ιδιαίτερα για τον Ηπειρωτικό Αθλητισμό".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ