«Το παιδί του έχει την ίδια ηλικία με σας»


Συγκλονίζει η ανοιχτή επιστολή της αδερφής του 53χρονου αυτοκινητιστή που δολοφονήθηκε από τις σφαίρες των αδίστακτων δολοφόνων της Πάρου. 


Αποδέκτης της επιστολής είναι ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης, Τάσος Θεοφίλου.

Στην επιστολή της, μεταξύ των άλλων, αναφέρει:


«Μια χαρά τα μάθατε στο Πανεπιστήμιο, κε Θεοφίλου!!! Μπράβο σας… Όμως κάνατε καλή δουλειά στην Πάρο… 4 σφαίρες, ευχαριστηθήκατε να πυροβολείτε… Καλός σκοπευτής, άριστος!!! Ρίξατε μία στο χέρι, δύο στο στήθος, την τέταρτη στο κεφάλι… Για ποιο λόγο τη ρίξατε; Τι φοβηθήκατε; Μήπως σηκωθεί να σας κυνηγήσει;


Δεν φοβηθήκατε, κε Θεοφίλου… Απλώς είσαστε ένας κοινός ψυχρός δολοφόνος, ένας απατεώνας, ένας ληστής, ένας παλιάνθρωπος που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού… Ένας άνανδρος φονιάς!!!


Κε Θεοφίλου, σκοτώσατε έναν άνθρωπο που τη συγκεκριμένη ημέρα δούλευε από το προηγούμενο βράδυ στις 9 μέχρι την ώρα που τον σκοτώσατε μπαμπέσικα… Ήθελε μισή ώρα να τελειώσει η βάρδια του, να πάει στο σπίτι του… Ένας μεροκαματιάρης που δούλευε τίμια… Στα πόδια, κύριε Θεοφίλου, γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί; Θα σας πω γιατί… Γεννηθήκατε δολοφόνος έτσι απλά… Κρίμα… Το παιδί του έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με εσάς…».


ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
 real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης