Τελικά, στους δυο τρίτος χωρεί;


Τον τελευταίο καιρό βρετανικά δημοσιεύματα προκαλούν πανικό στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς αφήνουν υπονοούμενα για τη σχέση του πρίγκιπα Harry με τη σύζυγο του αδερφού του William, Kate.


Η αλήθεια είναι ότι τα αδέρφια είναι αχώριστα και ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, εμφανίζονται παντού μαζί. Αυτό δεν άλλαξε ακόμα και όταν ο πρίγκιπας William παντρεύτηκε την αγαπημένη του Kate Middleton. Γεγονός που έχει δώσει αρκετές φορές στα ΜΜΕ την αφορμή για σχόλια.




«Ο Harry υπάρχει πάντα. Φαίνεται σα να υπάρχουν τρεις στον γάμο του William και της Kate» γράφει χαρακτηριστικά η
Daily Mail.



Όλα ξεκίνησαν από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικόνιζαν τον πρίγκιπα Harry και την Kate να γελάνε και να ψιθυρίζουν μεταξύ τους ενώ στην παρέα βρισκόταν και ο William. Πάντως, στενοί τους φίλοι λένε ότι ο Harry βλέπει της Kate «σαν την αδερφή που δεν είχε ποτέ» και η αγάπη που τρέφει γι’ αυτήν δεν κρύβει κανένα ερωτικό στοιχείο.



«Τα δυο αδέρφια έχουν περάσει πολλές δυσκολίες, οι οποίες φαίνεται πως τους έχουν ενώσει και πλέον ο ένας εμπιστεύεται τυφλά τον άλλον. Τώρα, σε ότι αφορά την Kate, πλέον ως σύζυγος του πρίγκιπα William χαίρει κι αυτή αντίστοιχης εκτίμησης και θεωρείται ένα άτομο εμπιστοσύνης τόσο για τον William όσο και τον Harry», αναφέρει άνθρωπος του παλατιού.

 


http://www.real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης