Στην Ύδρα και όχι στα Γιάννενα ο Σιμόν Πέρες ‎


Την Ύδρα, αντί των Ιωαννίνων προτίμησε ο Πρόεδρος του Ισραήλ και έτσι δεν θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Ηπείρου


Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί από σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ.. Ο Σίμον Πέρες θα έχει συναντήσεις με τον Κάρολο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους αρχηγούς κομμάτων. 

Χθες σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής, τάχθηκε υπέρ της ενεργειακής συνεργασίας των δυο χωρών και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών για την Ελλάδα.


Εν τω μεταξύ επίσημα ανακοινώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται την προσεχή Τετάρτη στα Γιάννενα -όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί- ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται ύστερα από πρόσκληση του Γιαννιώτη προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και περιελάμβανε επίσκεψη στα Γιάννενα η οποία όμως -άγνωστο γιατί- κόπηκε και αντί για την πόλη μας θα επισκεφτεί την Ύδρα. 

Βίντεο από την υποδοχή του Σιμόν Πέρες στο Προεδρικό Μέγαρο



Ο κ. Πέρες επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα με την ιδιότητα του αρχηγού του Κράτους του Ισραήλ και θα πραγματοποιήσει ένα ευρύτατο κύκλο επαφών με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας. Επίσης, θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων

Διαβάστε ακόμα: Ο Σιμόν σιγοτραγουδάει Ελληνικά....!!!
.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης