Στο Νοσοκομείο Άρτας ο Βασίλης Ψαθάς

"Στέλνεται λάθος μήνυμα, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα"

Τη στήριξή του στο δύσκολο έργο που επιτελούν το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς στο Διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άρτας σε επίσκεψη που είχε στο Ίδρυμα. 


Παράλληλα τόνισε ότι θεωρεί, τουλάχιστον, ατυχή την επιχειρούμενη απαξίωση και υποβάθμιση του Νοσοκομείου  από διάφορα  πρόσωπα προς εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών στρατηγικών. 

«Στέλνεται λάθος μήνυμα, που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, που ναι μεν είναι δύσκολη, αλλά απέχει πολύ από την εικόνα που διαμορφώνεται για το Νοσοκομείο Άρτας, που καθημερινά δίνει εξετάσεις, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες της Άρτας αλλά και άλλων γειτονικών περιοχών», υπογράμμισε μετά την επίσκεψή του  ο Αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας ότι πρέπει να τερματιστεί αυτή η πρακτική των εντυπώσεων που προκαλεί ανησυχία στους ασθενείς.
 

Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε υπόψη του Διοικητή ζητήματα που έχουν σχέση με τις δυσλειτουργίες και τις ελλείψεις προσωπικού που διαπιστώνονται στα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία της Π.Ε. Άρτας, ιδιαίτερα μάλιστα αυτών του ορεινού όγκου, του οποίου ο πληθυσμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνεται σημαντικά.
 

 Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου, για την επέκταση της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία, τις προσλήψεις  ιατρών και την επίσπευση που ζητήθηκε για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, με την οποία εκφράστηκε η προσδοκία να αντιμετωπιστούν αρκετά από τα προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν.
 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς, διαβεβαίωσε το Διοικητή του Νοσοκομείου ότι τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, όσο και η Περιφέρεια Ηπείρου, είναι πρόθυμη να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της για την αναζήτηση λύσεων σε προβλήματα που υπάρχουν, διαβεβαιώνοντας ότι θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου, προς όφελος του Αρτινού πολίτη.
 

«Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα, έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τον τομέα της Υγείας. Θεωρώ ότι η Πολιτεία  θα βρει τρόπους για την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων, τα οποία όπως και διαπίστωσα στην επίσκεψή μου, διατηρούν ένα πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών, χάρη στις  άκοκνες προσπάθειες των εργαζομένων, με τη συνδρομή της Διοίκησης.  Τους το αναγνωρίζουμε, τους συγχαίρουμε και ελπίζουμε η Πολιτεία να αναγνωρίσει και έμπρακτα το έργο τους», τόνισε ο κ. Β. Ψαθάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης