ΑΡΤΑ: Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Αρταίων. 


Μια νέα δομή που άρχισε να λειτουργεί από πέρσι και για πρώτη φορά στο Δήμο μας, στο χώρο του Πολυδύναμου Κτηρίου Κοινωνικών Δράσεων, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. 

Το Κέντρο προσφέρει φροντίδα και δημιουργική απασχόληση σε 30 παιδιά και εφήβους με νοητική και κινητική αναπηρία απ’ όλο το νομό και υλοποιείται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αρταίων (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.) στα πλαίσια του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” και της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”.

Με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς το ΚΔΑΠ ΜΕΑ αποχαιρέτησε τα παιδιά, για τη θερινή περίοδο, με μια χαρούμενη εκδήλωση που έγινε την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012, κατά την οποία οι αρμόδιοι και το προσωπικό του Κέντρου, παρουσία της Αντιδημάρχου κυρίας Βίκυς Βασιλάκη, διασκέδασαν με τα παιδιά και τους γονείς τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο, ελπίζοντας σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά λειτουργίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ