Δεν του βρήκαν δουλειά και έβαλε φωτιά στο Άγιο Όρος


Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Ουρανούπολης. 


Ο ύποπτος για τον εμπρησμό είναι ένας άνδρας Ρουμανικής ή Λιθουανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ενοχλήθηκε επειδή δεν του βρήκαν δουλειά στην περιοχή.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από την αστυνομία.

Ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή την πυρκαγιά που μαίνεται στο Άγιο Όρος και διαβεβαίωσε πως «τα αίτια της φωτιάς θα ερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές».

«Αυτές τις δύσκολες ώρες ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Απαιτείται ψυχραιμία, σύνεση, συντονισμός και οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών. Με τη βοήθεια του Θεού, τη συνέχιση της οργανωμένης επιχείρησης και τις ηρωικές προσπάθειες των εκατοντάδων Πυροσβεστών μας που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Ουρανούπολη, όπου διαπίστωσε τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Zougla.gr
madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης