...Κυρίες και Κύριοι εδώ γελάμε...!!!


Κλείσε και εσύ τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου για το event σου!

Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι πλέον διαθέσιμος για το συνέδριο, την εκδήλωσή σας! Η ιστοσελίδα "The Harry Walker Agency", μας προτρέπει να κλείσουμε τον Γιώργο Παπανδρέου για δημόσιες ομιλίες, πολιτικές εκστρατείες ή ομιλίες κινήτρων.

 

Το Harry Walker Agency (HWA) σύμφωνα με το newsbomb.gr, είναι μια επιχείρηση που «διαχειρίζεται» εξέχοντες ομιλητές και τους προωθεί σε ανά τον κόσμο σεμινάρια και events. Για να βρει τον κατάλληλο «ομιλητή», που ταιριάζει στις απαιτήσεις του πελάτη, αμείβεται με πολύ υψηλά ποσά.
 

Δεν αναφέρει το κόστος της εμφάνισης του κ. Παπανδρέου αλλά όπως τον "προβάλουν"  "ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. 

Καθώς έχει συμπεριληφθεί από το περιοδικό Foreign Policy στη λίστα με τους "100 κορυφαίους διανοητές" για το 2010 και "κάνοντας το καλύτερο κατά τη διάρκεια της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας", μιλά για την παρούσα κατάσταση της Ευρωζώνηςκαι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. "
 

Οι New York Times σε παλιότερό τους δημοσίευμα, το HWA είναι «το γραφείο που εκπροσωπεί τους πρώην προέδρους Μπιλ Κλίντον και Τζέραλντ Φορντ, καθώς και πολλούς άλλους σελέμπριτι που παίρνουν αμοιβές με πέντε ή έξι ψηφία για κάθε εμφάνιση». Για παράδειγμα, ο κ. Κλίντον, ως εξέχον μέλος του γραφείου, είχε βγάλει 9 εκατομμύρια δολάρια για 59 εμφανίσεις, μέσα σε ένα χρόνο! 

madata.gr

Απολαύστε τον Γιωργάκη κάνοντας κλικhttp://www.harrywalker.com/

Σχόλια

  1. Θα μπορουσε ανετα να δωσει διαλεξη : πως κατστρεφετε μια χωρα σε χρονο dt.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης