ΑΡΤΑ: Αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Αποδοκιμάστηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας όταν προσέρχονταν στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θεοτοκιό της Άρτας. (2 Βίντεο)


Κατά την άφιξή του κάποιοι μεταξύ των πιστών αποδοκίμασαν τον κ. Παπούλια, ενώ οι αστυνομικοί χρειάστηκε να απομακρύνουν από το σημείο έναν ηλικιωμένο άνδρα, όπως βλέπουμε και στο βίντεο.


«Καταδίκασες τον κόσμο σε θάνατο», ακούστηκε να λέει κάποιος από τους παριστάμενους, την στιγμή που ο κ. Παπούλιας έμπαινε στον ναό της Παναγίας στο Θεοτοκιό και μετά την απόδοση τιμών που ορίζει το πρωτόκολλο.

Άνδρες της φρουράς του Προέδρου απομάκρυναν έναν ηλικιωμένο, ενώ υπήρξαν και πιστοί που τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.


Την βαθιά του πίστη ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση, εξέφρασε αμέσως μετά την λήξη της θείας λειτουργίας στο Μοναστήρι της Παναγίας στο Θεοτοκιό του Δήμου Νικολάου Σκουφά, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος επέλεξε το γραφικό μοναστήρι του Πέτα, να εκκλησιαστεί την ημέρα της Μεγαλόχαρης.

Στο εσωτερικό του Ναού, περίμεναν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας οι βουλευτές Γιώργος Στύλιος και Χρήστος Γκόκας, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλη Ψαθάς, ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, η αντιδήμαρχος Πέτα Ροζίνα Βαβέτση, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης και οι επικεφαλής των περιφερειακών διοικήσεων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και ο διοικητής της 8ης Μεραρχίας.




Έληξε εν τη γεννέσει το επεισόδιο 

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Κοντογιάννης, ήθελε να διαμαρτυρηθεί έντονα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Θεοτοκιό

Από νωρίς είχε καταλάβει επίκαιρη θέση, μπροστά το Μοναστήρι της Μεγαλοχαρης στο Θεοτοκιό, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Άρτας Λάμπρος Κοντογιάννης και όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, είχε πρόθεση να διαμαρτυρηθεί έντονα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Την στιγμή που ο πρόεδρος με την συνοδεία του πλησίασε στην είσοδο του Ναού, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Λάμπρος Κοντογιάννης, άρχισε να βρίζει τον πρόεδρο λέγοντας πως «διέλυσες την χώρα και θέλεις να εκκλησιαστείς». «Ντροπή», φώναξε πολλές φορές ο Λάμπρος Κοντογιάννης, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας, προσπαθούσαν διακριτικά να τον απομακρύνουν.

Ο ίδιος έδειχνε να μην θέλει να κάνει πίσω, έλεγε το όνομά του και την ιδιότητά του, πως είναι συνταξιούχος της Πυροσβεστικής και ντρέπεται για το κατάντημα της χώρας, για το οποίο ευθύνεται και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Οι άνδρες της Ασφάλειας τον απομάκρυναν και αυτή την στιγμή κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Άρτας, ενώ απ’ την πλευρά της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μεταβιβάστηκε η διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, θα αφεθεί ελεύθερος τις επόμενες ώρες, ενώ εις βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία.

madata.gr
gnomiartas.gr

Σχόλια

  1. nai o proedros ths dhmokratias ton pirakse afton tom makaka kseroyme to politikotoy pistevo kai th an8ropos eine aloy afta karagiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμάς μας πειράζουν τα γκρίκλις σου μαλάκα πασοκοθρεμμένο κάθαρμα αλλά δεν σε λέμε και καραγκιόζη. Άντε γαμήσου και συ και όλα τα σκουλήκια του πασοκοκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης