Θρήνος για την 30χρονη νύφη


Εκατοντάδες μέλη της ελληνικής παροικίας, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες παραβρέθηκαν χθες στην κηδεία της Μαρίας Πανταζόπουλος... (Φώτο - βίντεο)



...της νύφης από τη συνοικία του Λαβάλ, που πνίγηκε προσπαθώντας να φωτογραφηθεί με το λευκό της φόρεμα στα νερά ενός ποταμού του Κεμπέκ στον Καναδά.



Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι γονείς της νεαρής γυναίκας -που βρήκε τραγικό θάνατο ακολουθώντας το νέο έθιμο, που λέγεται "Trash the dress" (κατάστρεψε το νυφικό)- οι συγγενείς και ο σύζυγός της ήταν απαρηγόρητοι για τον αναπάντεχο θάνατο της νεαρής κοπέλας, που λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της πήγε να φωτογραφηθεί με το νυφικό της στα νερά του ποταμού.



Όπως ανέφερε η αστυνομία, η Μαρία Πανταζόπουλος, 30 ετών, πνίγηκε από το βάρος του νυφικού της. Παρότι ο φωτογράφος και ο βοηθός του προσπάθησαν να την ανασύρουν, το βρεγμένο φόρεμα με το πλούσιο ύφασμα βύθισε στο ποτάμι τη νιόπαντρη γυναίκα.



Το "Trash the dress" είναι ένας στυλ φωτογράφισης μετά το γάμο, σύμφωνα με το οποίο η νύφη φορώντας το νυφικό της πηγαίνει σε ασυνήθιστα μέρη χρησιμοποιώντας το νερό ή άλλους παράγοντες της φύσης για να καταστρέψει το νυφικό της.



«'Ηταν στ΄αλήθεια χαρούμενο κορίτσι, δεν ήθελε το νυφικό της να μείνει σε μια ντουλάπα», είπε στην εφημερίδα «Γκαζέτ» μια φίλη της. «Θέλω να διασκεδάσω το νυφικό μου. Θέλω να βγάλω ωραίες φωτογραφίες και να έχω αναμνήσεις από το νυφικό μου», είχε πει η άτυχη Μαρία στις φίλες της.



Σημειώνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν τις νύφες να μην κάνουν παράτολμες φωτογραφήσεις με τα νυφικά τους σε θάλασσες , ποτάμια και λίμνες μετά το μοιραίο περιστατικό.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ