UFO στον κυπριακό ουρανό (vid) -Ti λέει η Ρωσία


Οργιάζουν οι φήμες καθώς πληθαίνουν οι αναφορές για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ΑΤΙΑ(UFO) "εμφανίστηκαν" πάνω από τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και την Πάφο. Eπίσης, για περίεργο φως στον ουρανό κάνει λόγο το Ισραήλ και ο Λίβανος. 


Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για UFO στην Κύπρο, τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στα κατεχόμενα.




Η φαντασία οργίασε ακόμη περισσότερο όταν πολίτες εντόπισαν σε περιοχή της Λάρνακας ένα αντικείμενο απροσδιορίστου ταυτότητος. Η Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λίζα Κεμιτζή δήλωσε στο Sigmalive ότι το αντικείμενο που εντοπίστηκε στη Λάρνακα, βρίσκεται εκεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αποτελείται από μια χημική ουσία την οποία, εικάζεται ότι, χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν για τη δημιουργία βόμβας.

Η κ. Κεμιτζή ανέφερε ότι το υλικό στάλθηκε στο Γενικό χημείο του κράτους για αναλύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.
Πολίτες υποστηρίζουν ότι είδαν το αντικείμενο που απεικονίζεται στην πιο κάτω φωτογραφία στη Λευκωσία.


 

Το τηλεφωνικό κέντρο του Sigmalive «έσπασε» από χθες βράδυ αφού πολίτες επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν ή να καταθέσουν την εμπειρία τους για το τι είδαν στον ουρανό.

UFO ισχυρίζονται ότι είδαν και στο Ισραήλ. Όπως αναφέρεται στην Jerusalem Post, οι τηλεφωνικές γραμμές της αστυνομίας «πήραν φωτιά» από τα τηλεφωνήματα των πολιτών που μαρτυρούσαν ότι είδαν εκτυφλωτικό φως στον ουρανό με μια γραμμή από πίσω, σαν να ήταν διαδρομή.



Η Ρωσία εξηγώντας το μυστηριώδες φως που κινείτο πάνω από το Ισραήλ, το Λίβανο, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία και την Ιορδανία, ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης είχε πραγματοποιηθεί μια επιτυχημένη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου

Εν τω μεταξύ, ειδησιογραφική ιστοσελίδα του Λιβάνου υποστηρίζει ότι εντοπίστηκαν  καμένα αντικείμενα στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ και Λιβάνου-τουρκικών συνόρων.

http://www.sigmalive.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης