Στην Άρτα ο Ζώης Κολιός


Στην Άρτα, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, περιοδεύει το Σαββατοκύριακο ο γενικός διευθυντής και τομεάρχης Οικονομικών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Ζώης  Κολιός, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματος. 


Σε δηλώσεις που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Κολιός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» λέγοντας ότι είναι ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα με «θαυμάσιες προτάσεις, πραγματικές». «Είναι ένα πρόγραμμα υλοποιήσιμο και είμαστε το μόνο κόμμα που είχε πρόταση για την επόμενη μέρα» ανέφερε ο κ. Κολιός. 

Κάλεσε τους πολίτες να διαβάσουν το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», «να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους μας, να δουν μια πραγματική πρόταση για την Άρτα και την Ελλάδα του αύριο», ανέφερε ο κ. Κολιός. 

Από τα βασικότερα σημεία του προγράμματος όπως τα παρουσίασε ο κ. Κολιός είναι αυτά που αναφέρονται στην επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως η μεταφορά σε έναν εθνικό λογαριασμό του συνόλου των οφειλών μιας επιχείρησης, η ρύθμιση των απαιτήσεων σε δόσεις, από 100 έως 240, αναλόγως χρεών κλπ. 

«Κάθε φορά που κλείνει μία επιχείρηση δεν είναι μόνο η απώλεια που έχουμε ότι χάνουμε έναν επιχειρηματία, κάποιες θέσεις εργασίας. Κάνουμε μη παραγωγικό έναν άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει» ανέφερε ο κ. Κολιός. Από την Άρτα ο κ. Κολιός ανακοίνωσε μια νέα πρόταση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων, έναν νέο τρόπο, χρηματοδότησης της αγοράς χωρίς ρευστότητα. 

Όπως είπε «είναι αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των επιταγών που διέπει σήμερα την αγορά, το οποίο σήμερα η επιταγή έχει καταντήσει μία ωρολογιακή βόμβα στα χέρια των επιχειρηματιών. Εμείς λοιπόν κάνουμε μία νέα πρόταση, ένα νέο στιλ επιταγών το οποίο θα είναι εγγυημένο από το Ελληνικό Δημόσιο, θα εισπράττονται κατευθείαν επί τη εμφανίσει στην τράπεζα και θα είναι ένα πρόγραμμα σαν το ΤΕΜΠΜΕ χωρίς όμως να είναι χρήματα άμεσα, θα είναι χρήματα μελλοντικά».
 

Ερωτηθείς για το στόχο που βάζει το κόμμα στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου και τις προσδοκίες που καλλιεργούνται ο κ. Κολιός είπε: «Εμείς θέλουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται αλλά οι θέσεις για μένα δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει να καταλάβει ο κόσμος την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε γιατί είμαστε ένα ελληνικό, πραγματικά ελληνικό κίνημα βγαλμένο μέσα από το λαό για το λαό. 

Είμαστε κοντά κάθε μέρα στο λαό, ενδιαφερόμαστε, βγάζουμε όλες τις δυνάμεις μας και εγώ πιστεύω ότι όταν αυτό θα γίνει αντιληπτό, ότι δεν είμαστε αυτό που μέχρι σήμερα έχει δει η Ελλάδα, το πολιτικάντικο στιλ των άλλων κομμάτων αλλά είμαστε πραγματικοί Έλληνες, τότε θα μας εκτιμήσει και θα μας βάλει πάρα πολύ ψηλά, θα μας δώσει το δικαίωμα να διοικήσουμε την Ελλάδα και θα τη διοικήσουμε με αγνά συναισθήματα και με πραγματικές ελληνικές λύσεις. 

Μακριά από τους υπόδουλους αυτούς και από τους ξένους λαούς που θέλουν να υποδουλώσουν μια θαυμάσια χώρα όπως είναι η Ελλάδα μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ