ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δεύτερη ληστεία από την ίδια σπείρα


Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο χτύπησε η σπείρα των τριών κακοποιών που ληστεύουν καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και δεν αρκούνται στα μετρητά, αλλά αρπάζουν από τα θύματά τους και τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουν πάνω τους.


Η τελευταία εμφάνιση των τριών ληστών που πάντα έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μόνο ο ένας οπλοφορεί με πιστόλι, έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε ένα… οινομαγειρείο στην Αμφιθέα Ιωαννίνων. Οι δράστες όρμησαν ξαφνικά στο εσωτερικό, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και του άρπαξαν με την απειλή πιστολιού ένα μικρό χρηματικό ποσό και τον χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό του.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων που κλήθηκαν στον τόπο της ληστείας, εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που είχαν ληστέψει με τον ίδιο τρόπο ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Σταυράκι, το βράδυ της Παρασκευής. Τότε, οι τρεις κακοποιοί είχαν υποχρεώσει τους υπαλλήλους να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν, ενώ άρπαξαν ένα χρυσό σταυρό και ένα ρολόι από έναν από αυτούς, καθώς και μια… κούτα τσιγάρα!


Μανώλης Βάιας
 http://www.protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ