ΑΡΤΑ: Αύριο με Χουντή η κεντρική ομίλια του ΣΥΡΙΖΑ


Την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 20:30 στην πλατεία Κακαβά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Άρτας πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή.


Χθες Τετάρτη 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Κρόνος

Εισήγηση Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Άρτας Π. Ψυχογιού


Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της Κυριακής. Όλα τα μηνύματα, που φτάνουν είναι αισιόδοξα για το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει πια αμφιβολία σε κανέναν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος.

Το βλέπουμε κι εμείς στις καθημερινές επισκέψεις σε κάθε σημείο του νομού. Όλες τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές συναντήθηκαν και μίλησαν με τους πολίτες του νομού πρόσωπο με πρόσωπο μακριά από τα τηλεοπτικά παράθυρα της τρομοκρατίας.

Το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο ο λαός δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται και με αυτοπεποίθηση θα πάει στην κάλπη. Ο λαός θα επιλέξει το ΣΥΡΙΖΑ ως τη μοναδική εγγύηση για να απαλλαγούμε όλοι από τη θηλιά των Μνημονίων .

Καλούμε όλους τους πολίτες του νομούς της Άρτας από όποιον χώρο κι αν άνηκε μέχρι χθες να ψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή κυβέρνηση, που δυναμικά θα θέσει τα αιτήματα του λαού στην Ευρώπη.

Μια κυβέρνηση, που δεν την έχουν στο χέρι τα μεγάλα συμφέροντα, που δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν έχει εμπλακεί στα σκάνδαλα των προηγούμενων ετών και μπορεί γι’ αυτό να μην κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του λαού.

Ένα είναι βέβαιο, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προδώσει τον ελληνικό λαό, αλλά μαζί θα ανοίξουμε δρόμο πλατύ στην ελπίδα.
Καλούμε και τους πολίτες της Άρτας να κάνουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στο νομό, για να διευρύνουμε τη νίκη.
Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει νίκη του λαού.


Βιογραφικό του Νίκου Χουντή


 Γεννήθηκε στα Λαγκάδια της Αρκαδίας το 1953, όπου τελειώνοντας το Γυμνάσιο στους Αγίους Αναργύρους Αττικής το 1971, σπούδασε στο Πολυτεχνείο.Είναι πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός) και του Παντείου Πανεπιστημίου (Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές). 

Εντάχθηκε στις γραμμές της Αριστεράς την περίοδο του αντιδικτατορικού αγώνα και οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετέπειτα στο ΚΚΕ.Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ από το 1987, μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας μετά το 13ο Συνέδριο το 1991.


Συμμετέχει στον Συνασπισμό από την ίδρυσή του και είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας από το 1992. Από το 1996 έως το 2000 Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΝ. Το 2000 έως το 2004 Υπεύθυνος για την Εξωτερική και Ευρωπαϊκή πολιτική του ΣΥΝ και για το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς. 

Διετέλεσε Ευρωβουλευτής του ΣΥΝ το έτος 2004 και μετά το 4ο Τακτικό Συνέδριο του ΣΥΝ Συντονιστής της Πολιτικής Γραμματείας. Τον Μάιο του 2005 εκλέχθηκε Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού. Τον Φεβρουάριο 2008 επανεκλέχθηκε Γραμματέας της ΚΠΕ στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά το 5ο Συνέδριο του Κόμματος.


Στις ευρωκλογές του 2009 εκλέχτηκε ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης