"Πολιτισμός και περιβάλλον στην ίδια όχθη"


"Πολιτισμός και περιβάλλον στην ίδια όχθη"... Κάπως έτσι μπορεί να είναι ο τίτλος των εκδηλώσεων εκεί ψηλά στον Άραχθο και κοντά στη Γέφυρα Πλάκας οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται για φέτος.


Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα είναι διαφορετικές και θα διαφέρουν από άλλες αντίστοιχες, αφού κύριος στόχος τους θα είναι η γνωριμία των επισκεπτών με τη φύση, σύμφωνα με τους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να περάσουν καλά και αυτοί που θέλουν να ξεκουραστούν στις όχθες του Αράχθου, αλλά και οι πιο δραστήριοι οι οποίοι μπορούν να κάνουν πεζοπορία, ή οι πιο τολμηροί που μπορούν να επιχειρήσουν rafting, πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων οδηγών. Αυτές οι δράσεις, μαζί π.χ. με τοξοβολία, ποδηλασία και άλλα σπορ, μάλλον θα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η όλη εκδήλωση τώρα διαμορφώνεται και είναι σίγουρο ότι εάν υλοποιηθεί κάπου εκεί τον Αύγουστο, σίγουρα θα είναι η αφετηρία ώστε από του χρόνου οι πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις να εμπλουτιστούν και να αποτελέσουν ένα πραγματικό πολιτιστικό δρώμενο αντάξιο της ευρύτερης αυτής περιοχής των Τζουμέρκων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης