Η Ήπειρος γέμισε τις παραλίες της….


Ήταν αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο οι παραλίες της Ηπείρου βρέθηκαν σε ρυθμούς καλοκαιρινούς. 

Η συγκρότηση κυβέρνησης που έβαλε τέλος στην παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και την πολιτική αστάθεια, οι εξετάσεις που λαμβάνουν τέλος και ο υδράργυρος που χτύπησε κόκκινο, ήταν οι τρεις κύριοι παράγοντες που έκαναν πολλούς να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, και να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.


Η κοσμοπολίτικη Πάργα, τα γραφικά Σύβοτα, οι δαντελένιες ακτές της Πρέβεζας, γέμισαν αυτή την φορά από κόσμο.
Οι τιμές τόσο στα καταλύματα ώστε και στην εστίαση σε απολύτως λογικά επίπεδα, ενώ μια καλή αναζήτηση δείχνει ότι μπορούν εύκολα να βρεθούν τιμές χαμηλότερες από τις προηγούμενες χρονιές.

Η κρίση γεννά ευκαιρίες για ποιοτικές διακοπές στην Ήπειρο και στις πανέμορφες παραλίες της και φαίνεται ότι οι πρώτοι που το έχουν καταλάβει είναι οι επαγγελματίες του κλάδου.
Και βέβαια αν συνεχίσουν με την ίδια λογική και στο υπόλοιπο της καλοκαιρινής σεζόν είναι σίγουρο ότι θα βγουν κερδισμένοι καθώς η οικονομική κατάσταση της μέσης ελληνικής οικογένειας είναι δύσκολη και αναζητά σίγουρα το καλό και οικονομικό.

Αυτό που μπορούν να προσφέρουν στα παράλια της Ηπείρου, τα οποία συνδυάζουν την φυσική ομορφιά, την ποιότητα και την φιλοξενία.

http://www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης