Δύο νέες αυτοκτονίες συγκλονίζουν το Πανελλήνιο


Δύο νέες αυτοκτονίες συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Η μία έγινε στα Σεπόλια και η άλλη στην Κρήτη. 

Στα Σεπόλια ένας νέος άνδρας 36 χρονών έδωσε τέλος  στη ζωή του  πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Σεπόλια.



Οι πληροφορίες μιλούν για ένα 36χρονο πρώην οδηγό ταξί. Ο 36χρονος  σύμφωνα με τους περίοικους τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άνεργος, έμενε με τους γονείς του  και πιθανόν  αντιμετώπιζε  οικονομικά προβλήματα.


Το περιστατικό έγινε  χθες  το απόγευμα γύρω στις έξι .Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.


Οι γονείς του 36χρονου έμαθαν το τραγικό νέο από την αστυνομία, καθώς έλειπαν από το σπίτι την ώρα που το παιδί τους έβαζε τέλος στη ζωή του.


Κρήτη: Ακόμη μία αυτοκτονία συγκλονίζει το νησί

Νέα τραγωδία στην Κρήτη με έναν ακόμη άνθρωπο να προστίθεται στη μακάβρια λίστα των αυτόχειρων. Ένας 72χρονος άνδρας, στο χωριό Βούτες του Ηρακλείου έβαλε σήμερα το πρωί τέλος στη ζωή του προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία που παρακολουθεί... μουδιασμένη τα αλλεπάλληλα περιστατικά αυτοκτονιών στην Κρήτη.


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με το prismanews.gr, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με την κυνηγετική του καραμπίνα, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες. Στην περιοχή, μόλις έγινε γνωστή η είδηση επικράτησε πανικός.


Έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα να βάλει τέλος στη ζωή του διενεργεί η αστυνομία.

http://www.madata.gr
Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης